10.00

Hejsan Svejsan!
idag slutade vi skiiit tidigt! vi skulle egentligen slutat 10.30 som också är skit tidigit men Mr. Bye kom till vår lektion och frågade om vi ville ha honom som lärare i 30 minuter eller om vi ville sluta direkt... alla ville ju såklart sluta direkt så vi fick sluta 30 minuter tidigt. Imorgon har jag utväcklings samtal! kommer döööö! =/ efter skolan idag var jag med Kristin och hennes syster! Nour ( kristins syster ) och kristin köpte pizza på en pizzeria nära deras hem så vi satt där ganska länge o flumma! :D vi hade iallafall skit kul... kristin höll på att dö när jag och Nour snackade om att om man nyser eller skrattar när man äter så åker allt ut från näsan igen! wierd! hahahahah! flum asså ;)
Kristin och Nour's pizza :)

Bildbombning...

Har inte orkat platta håret idag så ni har nog aldrig sett mej såhär XD
Haha ;)

Today, Yesterday & tomorrow ^^

heejsan allesammans!
Igår var jag först på Värmdö och köpte skidutröstning till nästa skidsäsong med familjen. Hittade skit snygga grejer ;) sen åkte vi till Nacka Forum och kollade lite där, sen drog vi till Sickla köpcentrum. Vi skulle egentligen till Gallerian också, men vi orkade inte.
Idag måste jag verkligen städa mitt rum! jag har vänt upp och ner på hela rummet =/ ska också göra någon läxa tror jag -.- trååååk dag verkligen! Men ikväll går det väl någon bra film på TV.
Imorgon är det skola igen! skit också!
saker jag köpte igår ;
GinaTricot -
*klänning till skolavslutningen
*örhängen
*en vanlig tröja
Lindex -
*en cool, lång tröja x]
köpte något mer men minns inte vad :S

HAHAHA

*Emmy får sina betyg, o kollar på sitt betyg i musik*
Emmy - Men vafan! Ms. W-s är dum i huvudet! hon ger mej as dåligt betyg!
Pappa - näh, det är hon inte!
Emmy - jag tänker döda henne!
pappa - bra gör det!
Emmy - aa
pappa - då slipper du iallafall skola!
Emmy - men visst var hon skit elak ofelia?
jag - Nej, hon var ju snäll
Emmy - det var hon fan inte!
haha, emmy har damp

Vill ha...!

alla färger av converse!

-.-

Idag har inget kul hänt, and that's it!

Jobbigt...

Har nyss tränat med Filippa C, Filippa R, Nova, Emelie, Agnes och Isabel. första passet var mest roligt, sen andra... ush vad jobbigt! nu ska jag göra Art läxa, see ya!

tillbaka! ^

Äntligen är mitt spotify tillbaka! har vart utan de länge nog nu! -.-
så nu lyssnar jag på musik som bara den! haha! Music is life <3

Håkan...

Vilket monster! han är överallt! :O har jagat honom överallt i hela mitt hus, han har också hunnit kissa inne... vi som bara har haft honom hemma i huset i mindre än 10 minuter. haha
Här är han -

Igår...

aa, igår hände det mycket grejer! Filippa och Julia kom hem till oss vid 12 tiden, och vi bestämde oss för att åka till Nacka forum. Filippa ringde Filippa R och Nova och sa att vi skulle till forum och bestämde att alla vi skulle dit, det vill säga jag, Filippa, Filippa R, Filippas syster Julia, Nova och min syster Emmy.
Jag, Filippa, Julia och Emmy missar såklart bussen som vi ska med på, så vi ringer Filippa R och säger till henne att inte hoppa på den bussen som vi då missade. vi började gå mot Filippas R, som var en bit ifrån oss. vi fortsätter att gå mot närmaste busshållsplats. Men det var då ungefär 45 minuter kvar tills bussen skulle komma tror jag, så vi fortsätter tills nästa hållplats, och nästa och nästa igen, vet inte hur långt vi gick... kanske förbi 5 hållplatser, sen stannade vi där. Bussen kom och vi åkte till Orminge och mötte upp Nova.
När vi kommer till forum så ser Filippa några killar som springer mot en buss och Filippa pekade finger åt dem av någon konstig anledning. killarna drar ner byxorna i fönsterrutan på bussen och Filippa ångrar nog att hon peka finger! HAHA! vi går runt i Forum och gör typ ingenting. vi hämtade några kundvagnar och åkte runt på dem i forum, det var kul! =) Nova, Emmy och Julia var dem enda som köpte något. Vi drog hem vid 7 tiden, Jag, Julia, Filippa och Emmy blev hämtade i Orminge med bil, Nova åkte hem med buss och Filippa R fick skjuts från Orminge av hennes föreldrar. Filippa R skulle vara med Maja som skulle sova över hos henne så vi bestämde att träffas senare när Filippa var med Maja. Filippa och Julia skulle ju sova över hos oss också. Maja och Filippa R kom efter vi hade ätit middag. vi hittade jätte roligt! :) sen åkte dem hem vid 11 tiden igår kväll! vi hade iaf en jätte rolig dag!
ha det bra! fick förresten inte Håkan igår, tar nog över honom idag istället!
Julia & Emmy
Julia, Emmy & Filippa C
Filippa C, Filippa R och Nova på vagnen ;)

Godmorgon

bloggar senare om vad jag gjorde igår, kommer säkert bilder också!

var är Håkan?

Fick inte min Håkan idag...
Hejdå! =(

Håkan!

heej igen!
Maja åkte hem för någon timme sedan, har hunnit ätit middag och lite sådant efter hon har gått. När Maja var hos oss fick jag reda på att vi ska få en ny hund. Imorgon också! haha, en dag efter man får reda på det är inte så dumt... jag skulle inte kunna vänta om jag hade fått reda på det tidigare, men grejen var att mamma och pappa fick mail igår kväll av deras kompis som berättade att dem kände en person som hade en hund som behövde ett nytt hem... och vi var ju såklart intresserade för att ta över den och idag ringde dem och sa att vi kunde hämta hunden imorron. Håkan heter den och är en liten Terrier.
Maja och jag flummade runt med Emmy och lyssnade på sugig musik o lite så.
Några bilder vare här...

Science prov

hejsan hoppsan, äntligen Fredag!
snart kommer Maja, vi ska väl hitta på ngt kuligt! =)
igår hade jag science prov som var skit svårt ( tyckte jag ) men vår lärare var så osmart så han gav oss en timme åt att göra provet, sen lunch sen en timme till för att göra provet så man kunde gå o öva på provet på lunchen som typ ungefär alla gjorde! haha :)

In dreams and in love there are no impossibilities

Hellu!<3
skit i rubriken, den har typ ingen betydelse! XD
iaf idag så hände inget speciellt, skolan som vanligt bara...
på spanskan skulle vi förresten spela upp en pjäs, och min grupp som jag spelade med trodde vi skulle få sämst betyg, men vi fick bäst betyg av alla, de vill säga MVG! stolt X)
ska snart äta middag, sen plugga på ngn och vara inne på datorn!
En bra men gammal låt kommer hära! =)

saknar sommaren<3

shulelu!<3
Idag var jag på båt mässan som sagt, och jag ville ha allt... speciellt så vill jag ha en vattenskoter, de fans flera stycken sådana där. Det enda jag och pappa köpte var en ny flytväst till min syster! Skepp o Hoj Emmy!
Båt mässan fick mig också att tänka på sommaren, och jag blir lack på att det fortfarande ligger snö på marken och att det är plugg i typ 3 månader till =/ eller så är det 4 månader kvar, har svårt att få ihop det. -.-
saknar sommaren som i helvete nu! ska på två läger med mina kompisar på mitt sommarställe, de längtar jag mest till faktiskt! =D kommer bli as kul!<3
Här kommer lite bilder...
Jag i flytväst! haha
Dagens Outfit
* Linne - GinaTricot
* Kofta - GinaTricot
* halsduk - Vero Moda
* jeans - Vila
* skor - Converse <3

8.35

Godmorgon!
Idag vaknade jag 8.35 av att Emmy spelar sämsta låten ever... baby - justin bieber -.-
Sen åt jag frukost, osv... Idag ska jag på Båt Mässan med min pappa, pappa's kompis, och pappa's kompis dotter! haha, det där lät riktigt klurigt! =D
Nu ska jag plugga science, bloggar nog senare!
Hejdå!

a brand new day! ^^

Hejsan hoppsan!
Idag var jag på Vila utförsäljning på Maria Torget med mamma! Jag hittade 2 par jeans, en kofta och en blus till sommaren ;) Har inte gjort så mycket annat idag, ska plugga på Science provet som kommer nästa torsdag. nu lyssnar jag bara på musik, och kommer fortsätta göra det hela kvällen! haha, music is life... för er som inte visste!
här kommer lite bilder som jag tog nyss....

jag älskar jeans!
BTW, skulle tacka syrran för designen som hon fixa på min blogg =) <3 TACK!

Välkommen till min nya blogg

Hejsan Svejsan! XD

RSS 2.0